Bäjbie <3<3

Jag skrev igår att min dag hade börjat hur bra som helst, trots att det var fredag den trettonde. Jag ville inte skriva då, varför det var så bra, men nu när jag har berättat det för familjen så skriver jag här också. Jag och Thomas ska få en bebis!! Just nu är allt så nytt och det känns väldigt overkligt, men det är också såååå roligt! Jag är superglad :D

Jag var en sväng till stan igår och av en "slump" "råkade" jag hamna på barnavdelningen på HM. Det är för tidigt ännu att börja köpa bebiskläder, mycket kan ju hända... Men jag kunde bara inte låta bli, så det blev två par otroligt söta strumpor.

 

Och direkt när jag fick det där pluset på stickan (efter att chocken lagt sej), så började det klia i fingrarna efter att virka bebiskläder och nallar och filtar, och allt annat som kan virkas till en bebis. Men lika där, det är för tidigt än. Men självklart var jag ju tvungen att göra NÅGOT i alla fall, så det blev en mössa :D

 

 

Mössan är virkad, men ser nästan stickad ut. Jag tycker den är så otroligt söt! Mönstret hittade jag här, där det också finns massa andra supersöta bebiskläder och många av dom kommer hamna i bebisens byrålåda.


Kommentarer
Postat av: Sonjas

Gissa om vi är glada också???... Mössan och strumporna var så söta. Och kan du tänka dig... av en slump så hamnade jag och Rebecka på några bäbisavdelningar igår också. Det finns ju så mycket sött så man blir alldeles knäpp... Ha det bra hjärtat.

Kram mamma <3

2012-01-16 @ 08:25:35
URL: http://hammarsbacken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0